English
Get Adobe Flash player

AC regulatori

Regulatori u otvorenoj petlji

Commander SK

Commander SK

Commander SK je serija vektorskih regulatora u otvorenoj petlji koji predstavljaju ubedljivo najbolji odnos cena/kvalitet na celokupnom tržištu, lak za podešavanje, sa kompaktnim modulima.
Affinity

Affinity

Affinity je dizajniran da odgovori na izazove u industriji grejanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC/R). Može se dobiti u IP zaštiti IP54, ili IP20.
Unidrive M200

Unidrive M200

M200 omogućuje komunikacijsku integraciju preko opcionog RS485 modula, uz širok opseg standardnih industrijskih fieldbus i I/O SI modula.
Unidrive M400

Unidrive M400

M400 zahvaljujući opcionoj intuitivnoj LCD tastaturi omogućuje brzo podešavanje i dijagnostiku uz prikaz realnog teksta u više jezika. Ugrađen je PLC zasnovan na CODESYS platformi.
Unidrive M600

Unidrive M600

Regulator visokih performansi za indukcione motore i servo motore bez povratne veze
Powerdrive F300

Powerdrive F300

Optimalna energetska efikasnost, fleksibilna funkcionalnost i lakoća korišćenja

Univerzalni regulatori

Unidrive SP

Unidrive SP

Kompaktni do 132kW, ormanski do 675kW, modularni do 1.9MW. Regulacija: vektorska u zatvorenoj/otvorenoj petlji, RFC sensorless vektor, servo, U/f standardna/dinamička, Regen
Unidrive M700

Unidrive M700

Regulator vodeći u klasi za indukcione motore i servo motore sa permanentnim magnetom, sa real-time Ethernet-om (IEEE 1588 V2) naprednom kontrolom kretanja i brzim ulazima/izlazima.